drdFX | 1st Entry
11
post-template-default,single,single-post,postid-11,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

1st Entry

1st Entry

Hogy mi szükség még egy blogra a világhálón? Semmi. Viszont én szeretem a pedálépítést, és kellően exhibicionista vagyok ahhoz, hogy erről akarjak írni is :)

090Az elmúlt idők során, és folyamatosan is elég sok nyákot terveztem/tervezek, és arra gondoltam, talán mások is szeretnék ezeket a nyákterveket használni. Ebben a tekintetben nagy példaképem |V|ark és mirosol a tagboardeffects.blogspot.com oldalról. Sok ötletet merítek tőlük is. A Projektek aloldalon ezeket a nyákterveket megtaláljátok, használjátok őket nyugodtan – csak ne üzleti célra. Némelyik közülük még nincs kipróbálva (lásd “tesztelt” és “nem tesztelt” tag-ek), ha esetleg ilyet építenél meg, akkor örülnék a visszajelzéseknek.

A másik hosszabb távú célom egy magyar nyelvű gitáreffektes oldal létrehozása. Én magam nem vagyok nagy elektronikai guru, EWR, eldzsi, Kócos, Kasleder – na őket talán senkinek nem kell bemutatni a magyar gitáreffekt világból. Ugyancsak ismert lehet sokaknak a freestompboxes és a diystompboxes fórumok. Ezen túl is léteznek persze gitáreffektekkel foglalkozó fórumok, de ezek a legnagyobbak. A hangmester fórumán a Gitáreffektek és a Barkács topikokban ugyan megy szakmai párbeszéd is, de kifejezetten magyar fórumot nem ismerek. Hosszabb távon azt gondolom, hogy ha lesz rá igény, akkor az oldalt bővíteném egy fórum modullal is – írjátok meg, mit gondoltok erről!

Ha tetszik, amit írok vagy csinálok, vagy hülyeség, nyugodtan kommenteljétek. Szívesen vállalok custom pedál építést, javítást, moddolást is. Ha érdekel vagy csak kérdeznél valamit, nyugodtan írj a kapcsolat menüpont alatt ;)

Tags:
No Comments

Post a Comment